Львів підготував до продажу чотири земельні ділянки

18:09 30 квітня 2024 р.

Фото до новини

Найближчі аукціони заплановано на 14 та 28 травня.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Три земельні ділянки розташовані у Львові, а ще одна – в Зарудцях Львівської громади. Найближчі аукціони заплановано на 14 та 28 травня. За даними департаменту природних ресурсів, будівництва та розвитку громад, приймання пропозицій уже стартував.

14 травня продаватимуть понад 5 га землі на вулиці Північній (проєктована). Це землі промисловості. Ділянка розміщена по сусідству з промзоною «Сигнівка». Має розвинену інфраструктуру та зручний доїзд. Початкова ціна лота – 43 301 729 гривень.

Ще три ділянки управління земельних ресурсів Львівської міської ради підготувало на аукціон, який відбудеться 28 травня.

Читайте також: У Львові виставлять на продаж 100 земельних ділянок

Уперше місто виставляє на електронні торги ділянку на вулиці Ковельській. 0,3134 га землі, що продають, призначено під розвиток промисловості. Ця ділянка розташована в Личаківському районі міста біля вулиці Хмельницького та промислової зони – Північний промвузол. Вулиця Ковельська та суміжні вулиці забудовані переважно спорудами промислового призначення. Найбільша серед тутешніх підприємств – картонно-паперова компанія. Ділянка має гарне транспортне сполучення, а саме виїзд з міста на трасу до Києва та на трасу до Рави-Руської. Початкова ціна лота – 3 961 376 гривень.

В управлінні земельних ресурсів розповіли, що перед тим, як виставляти цю ділянку на торги, міська рада спочатку розробила та затвердила детальний план території, основною метою якого було – реконструкція транспортної мережі, влаштування доїзду для забезпечення транспортної доступності до усіх окремих підприємств межах детального плану.

Також 28 травня продаватимуть 2,0532 га землі несільськогосподарського призначення. Ділянка розташована на вул. Данила Апостола у промзоні «Сигнівка». Це землі промисловості. Початкова ціна продажу – 19 548 723 гривень.

Ще одну ділянку, площею 0,1715 га, продають у Зарудцях на вул. І. Франка. Ділянка призначена для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Початкова ціна лота – 600 250 гривень.

Нагадаємо, минулого місяця 12 соток землі у Львові продали за понад 6 мільйонів гривень.

Читайте такожУ 5-ти областях продали найбільше землі за час війни

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів